måndag 13 april 2015

Vilken Tjej!!

Michaela, vilken fantastiks tjej du är!! Du har precis blivit senior och åket till Korea och piskar skiten ur de andra. Du åker på din första världs Cup och skjuter svenska rekord, går till final och sluta 5:a. Som om inte det var bra nog så tar du även en kvotplats till OS i Rio 2016. Hon sköt 417,4 i grunden och det räckte till en 4:e plats och final.

För er som inte vet så gick Michaela här på skyttegym och hon tog studenten för 2 år sedan. Nu satsar hon mer på skytte än någonsin och det går riktigt bra. Hon tränar och tävlar både nationellt och internationellt och gör stora framsteg.

Vi på skyttegym är så stolta över dig!! Du är så värd detta och du visar oss med din prestation att med träning och rätt vilja kan man komma hur långt som helst. Även om man har djupa dalar i bland så kommer man upp bara man vill och kämpar för det.
Stort Grattis !!!

Hon åkte till Korea tillsammans med andra svenska gevärsskyttar, bland annat klasskompisen Marcus Madsen. Han har redan skjutit några världs cupen men tyvärr var detta inte hanns tävlingen. Men som han säger " bara att åka hem och träna, nästa gång tar jag dom".

Vill ni läsa mer gör ni det här
http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkyttesportforbundet/Information/Nyheter/NyheterfranSvSF/SvenskkvotplatstillRiogenomArvidsson/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar