torsdag 9 april 2015

Framtidsmässan

Idag har det varit framtidsmässan på skyttecentrat och vi skyttegymare har varit delaktiga på lite olika sätt. Hela poängen med mässan är att man ska få inspiration till vad man ska göra i framtiden så på plats finns olika gymnasieskolor med deras program, högskolan och olika företag från arbetslivet. De flästa har en någon form av aktivitet eller tävling som man kan vara med. Fört kommer grundskolan dit sen får vi på gymnasiet gå runt till de olika montrarna. 

Under dagen har vi haft hand om fiket, vi har sånt kaffe och kaka till alla som har varit fikasugna och det har gått bra. Vi sålde mer än vad vi trodde så det var bra. 
Linnea J var där och visa upp sitt UF företag Söt Nöt som hon har tillsammans med 2 klasskompisar. Som ni hör på namnet så gör det godis. Hemmagjort godis på ekologiska råvaror. 
Natti och Sara var där som funktionärer och hjälpte till med allt från att bygga upp till att vissa folk runt. Joggy och Oscar var där och vissa upp RL-programmet och dela ut grattis glass till alla som ville.  

Der var en bra dag för alla oss som var inblandade. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar