lördag 25 april 2015

Oldenbrug dag 1 och 2

I går 05.00 åkte första bussen till Tyskland med destinationen Oldenbrug. Resan rulla på bra fram tills vi kom fram till andra båten Rödby. Då anföll båten helt plötsligt våran backspegel så den blev helt sne. Sedan på vägen ut från båten attackera den igen å denna gången krävdes silvertejp för att fixa till problemet. När backspegeln va på igen körde vi och ungefär vid 15 tiden var vi framme. Väll framme fick vi lite hemmabakad gofika och se på banan lite. Fega svenskar som vi är satte vi oss i grupp men när de brittiska ledarna kommer fick vi flytta runt så vi satt lite blandat bland länderna. Vi svenskar är här, ett stort gäng glada britter, lite Sydafrikaner och några tyskar här från Oldenburg. 

På kvällen åkte vi till vandrahemmet där ska bo, checkade in, bäddade och käka middag. Efter det blev det en guidad tur på stan med några av våra nya vänner från Oldenbrug och några britter. När vi väl kom tillbaka somna vi alla VÄLDIGT snabbt. 

I dag börja dagen tidigt för många av oss, redan 06.30 var vi tjejer nere och åt frukost. Fört ut var Jojo som sköt bra i heltal men decimalerna var tyvärr inte med henne och hon sluta på 393,2. 
I nästa lag hitta vi Malin som 392,6 och Emelie som fick 404,6. Nattis var nästa och hon sluta 407,4 och sist men bäst för dagen har vi Ida som sluta på 408,1. 
Till final krävdes 404,6, så Emelie, Ida och Nattis gick vidaare. 
Nattis börja med finalfältets bästa skott 10,9 men det räckte inte riktigt hela vägen och hon sluta 6:a. Ida sköt hela 2 st 10,9 och sluta 3:a och Emelie höll ihop bra och sluta med ett silver. Nattis, Malin och Emelie bilda tillsammans ettlag och de fick ett silver, vann gjorde Oldenburg och Stor Britaninen blev 3:a. 

Killarna har idag skjutit 3*40 ute!! Detta är våran första utomhus tävling för sesongen så taggade till tussen var de i morse. Det var lite klurigt med värdet, lite blåsigt stundtals, lite regnigt och så va det klallt. 
Joggy var bäst för dagen och 1119.
Andreas fick 1106 och Oscar 1084. Till final gick alla 3. 

Väl i finalen sköt killarna bra trots lite strul runt om dom med banor som inte fungerade och lite gula kort som delades ut. Oscar sluta 6:a, Joggy 2:a och Andreas vann!!!
Killarna bilda tillsammans ett lag som tog GULD!!! 
England blev 2:a. 

I morgon skjuter killarna luft och vi tjejer skjuter 3*20. Heja Sverige Heja !! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar