tisdag 28 april 2015

Oldenbrug dag 5

Det är tisdagmorgonen och just nu håller vi på att packa bussen på skjutbanan och jag bloggar medans vi har Wifi. 
Under morgonen har vi tagit det ganska lugnt, vi gick upp och åt frukost, packade och städa rummen. Nu packar vi bussen sedan ska vi åka och köpa glass på det stället vi va på första kvällen. Sen bär det av till Hannover för nästa äventyr. Det tar ungefär 2 timmar att köra dit härifrån. När vi kommet fram är det fri träning för de som vill och redan på onsdag kör tjejerna igång med 3*20. En buss från skolan åkte i gårmorse och idag åker de sista. Hela 24 st är från skolan som ska tävla i Hannover, det är mäktigt. 

Men nu åter till gårdagen, avslutningsmiddagen var superkul. När vi kom börja vi med en gruppbild på alla skyttar som vi sedan fick utprintad på fotopapper. Sen var det middag med efterrätt och tysk efterrätt består av pudding och vaniljsås, kanske inte riktigt en svensk favorit. Under kvällen höll även varje land ett tack tal och det var Paul som skötte den biten, vi lämna då över ett hjärta där våra namn och år stog så det alltid ska komma ihåg oss. Kvällen fortsatte sedan med massa skatt och roliga selfie med våran selfiepinne. När det roligt tog slut på banan fortsatte det på vandrahemmet . 

Ska vi sammanfatta resan lite så har det gått väldigt bra för oss. Vi har haft väldigt roligt och fått många nya kompisar från Tyskland, England och Syd Afrika. Skyttet har gått väldigt bra oxå här kommet en liten medalj sammanfattning. 

Individuellt 
LUFT : 
Emelie - silver 
Ida - brons 
Andreas - silver 
Nattis - GP Guld 

60-LIGG
Oscar - Guld
Ida - silver 
Jojo - brons 

STÄLLNING
Andreas - Guld 
Joggy - silver 
Ida - Guld 

LAGMEDALJER 
3*40 - Guld med Oscar, Andreas, Joggy 
3*20 - Guld med Jojo, Emelie, Ida 
60-ligg - Guld med Jojo, Emelie, Ida
60-ligg- Silver med Oscar, Joggy, Andreas 
Luft - Silver med Malin, Nattis, Emelie
Luft - Brons med Oscar, Joggy, Andrwas 

Som ni ser blev det en del medaljer och jag tror att det beror på att vi är ett glatt härligt gäng med en bra gemenskap. Vi har kul ihop och stöttar varandra till 110 % alla dagar i veckan. 

Vi tackar Omdenbrug för en väldigt bra genomföd och rolig tävling. STORT TACK !! Vi ses nästa år. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar