måndag 27 april 2015

Oldenbrug dag 4

Nu är sista tävlingsdagen över och även denna har varit minst lika lyckad som föregående. Det är varit något soligare idag men fortfarande lika kalt men det har inte blåst något under tiden som vi har tävlat. 

Killarna var fört ut idag och där drog Joggy till med ett riktigt kanonresultat på 613,3 som var dagens högsta resultat. Andreas och Oscar hade det lite tuffare i dag och fick 604,x och 600,3. Men det räckte ändå till final för alla 3. Väl i finalen sluta Andreas 6:a och Joggy 5:a. Oscar höll ihop från början till slut och sköt bra, när det bara var 1 skott kvar låg han 2:a med 0,6 upp till 1:an. Oscar panga då in en 10,6 och vann med 0,1. STORT GRATTIS OSCAR!!!
Killarna tog ett lagsilver. 

Nattis och Malin har skjutit Grand Prix på luften idag och de fick 615,1 respektive 581,1. Nattis vissa då va skåpet skulle stå och vann!!! JÄTTEGRATTIS NATTIS!!
Vi andra tjejer sköt oxå ligg fast på eftermiddagen under rätt så bra väderförhållande, lite kalt men inte mycket vind. 
Ida sköt bra och fick 616,5. Jojo börja bra men tappa lite på slutet och fick 609,3 men det va pers utomhus. 
Emelie börja oxå bra men tappa i mitten och sluta på 404,9. 
Ida tog ett silver individuellt och Jojo ett brons. Tillsammans tog vi ett LAGGDULD. 

Just nu håller vi på att piffa upp oss inför middagen som börjar snart. Lite nervösa är vi inför invigningen, Joggys pappa tror att vi ska springa runt i underkläder och kasta kniv. Jag hoppas verkligen att han har fel!!! 
Men vi får snart veta....
Sista prisutdelning blir även ikväll så mer bilder och en uppdatering får ni i morgon innan vi drar vidare till Hannover. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar