söndag 19 april 2015

Träningsläger I Gullabo

I helgen var vi ett gäng här från skyttegym som var på träningsläger i Gullabo med junior/utvecklingsgruppen. Vi som var med här ifrån var Jojo, Emelie, Ida, Andreas och Joggy och sedan var det lite andra ungdomar och några seniorer från hela Sverige.

Vi åkte i fredags och det var Emelie och våran nya chaufför Ida som körde och vi var framme runt 18.00. Vi börja med mat och sedan ett teoripass som vindträning. Kvällen fortsatte sedan med lite frilek. Vi sov,och åt på skjutbanan vilket fungerade väldigt bra.
Lördagsmorgon vakna vi tidigt och det var frost på bilarna men det vara bara att klä på sig och ge sig ut i kylan. Hela poängen var att vi skulle få träna på vind under helgen och det fick vi, det blåste på ganska bra stundvis. Vi börja förmiddagen med att träna helt fritt, sedan lunch och ett teoripass i vapenvård. Eftermiddagen fortsatte med en ställningsfinal och sedan var det brotom att pack ihop för 17.30 skulle bilarna rulla mot en hemlig aktivitet.
Väl frame i Emmaboda stod det klart att vi skulle köra Go-cart. Vi fick ta på oss fina overaller och hjälmar och så blev vi uppdelade i grupper. sedan körde vi 2 hit i varje grupp och den personen med den bästa tiden i varje grupp hamna i en A final. Vi andra hamna i en B, C och D final. Det var många av oss som inte hade kört Go-cart innan så i början var det lite tant varning på körandet men sen gick det undan och i finalen var det ingen som tog hänsyn till någon, där gällde det bara att komma fört i mål. Bäst från oss var Andreas som sluta 2:a.

Söndagen börja lika tidigt men dock inte lika kall men det blåste lite mer en lördagen. Vi börja med att skjuta valfri ställning och sedan körde vi en liggfinal. Efter det var det lunch, lite genomgång av kommande tävlingar, vapenvård och hemfärd. På vägen hem tog vi en sväng inom kosta outlet så runt 18.30 var vi framme i Sävsjö.

Vi tycker alla att det har varit ett toppenläger, vi har lärt oss väldigt mycket, bland annat hur man skjuter i vind och vi har haft riktigt roligt. Ett jättetack till Johanna och Håkan som har fixa det och ett väldigt stot tack till alla som har fixat maten. Den har varit helt fastnitat god!!
Emelie skjuter stå

Joggy skjuter ligg

Prispallen från Go-carten

Joggy skjuter knä

Lunchpaus

Jojo skjuter knä

Ida skjuter knä

Andreas skjuter knä

Genomgång av vapenvård

Hela gänget 

Andreas skjuter stå

Emelie skjuter liggfinal

Alla skjuter liggfinal


Jojo tränar skruva 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar