söndag 26 april 2015

Oldenbrug dag 3

Då går dag 3 mot sitt slut och det har varit en minst lika bra dag idag som igår. 
Vädret har varit lite dåligt med regnskurar hela dagen och kallt. 
Först ut var tjejerna där Emelie och Ida slog till med 2 kanon resultat. Ida fick 574 och Emelie 569 vilket var ett nytt personbästa. Jojo hade det väldigt tufft i stå och sluta på 537 vilket hon är väldigt missnöjd med ....
Alla 3 tjejer gick till final där Jojo börja starkt i knä och tog ledningen. Ida visa sedan var skåpet skulle stå i ligg och tog ledningen tätt följt av Jojo. I stå sedan hände det grejer, Jojo fick problem med förhöjningarna och tappa stort och sluta 6:a och Emelie sluta 5:a. Ida sköt som en gud även i stå och kammade hem guldet utan problem. Stort Grattis Ida!!
I lag tävlingen tog tjejerna GULD!!!!!

Andreas var först ut bland killarna och kämpa ihop 598,0. Joggy sköt 597,3 och Oscar 582,?
Till final gick Joggy och Andreas trots att Joggy öppna starkt så blev han 5:a och Andreas höll ihop bra nästan hela vägen, han fick dock nöja sig med ett silver. 
Killarna tog ännu en lagmedalj fast denna gången var det ett BRONS!! 

I morgon skjuter alla 60 ligg och våra tjejer som har vilat idag skjuter en Grad Prix på luften och då ska de skjuta 60 skott. På kvällen är det sedan den berömda middag med invigning av oss nya skyttar. Vi har ingen aning vad de ska göra, det ända vi har fått reda på är att vi ska ha fina underkläder på oss och att vi kommer få toapapper för blodet. Vad nu detta kan betyda vet vi inte. Men det blir säckert väldigt roligt. 

Lycka till :D 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar