fredag 27 mars 2015

Sweden Grand Prix del 1

Denna helgen är Skyttegym i en lite annorlunda sist, vi är både arrangörer och deltagare på en tävling. Vi har fått den stora äran att arrangera Sweden Grand Prix del1 här i Sävsjö. 3:orna är tävlingsledare, 2:orna har hand om fiket, 1:orna hjälper till lite här och var och 4:orna hjälper till och cotchar där det behövs. Men samtidigt om vi är arrangörer så är vi också skyttar och ska skjut tävlingen, för många av oss är detta en viktig tävling.

I dag har det bara varit 60 ligg för herrar och herrjuniorer som gäller med 3 skjutlag och sedan 2 finaler. Lite tekniska problem har vi haft men skam den som ger sig, det är bara och lära sig av felen och inte göra dessa i morgon. Till vår hjälp denna helgen har vi Christian Erlandsson och på tråden Thomas Persson. 

Våra killar har skjutit...
Andreas 611,1
Johannes 606,1
Oscar 607,0
Albin 603,2
Joggy 613,8
Jacob 594,4

till final krävdes 606,1 så Johannes var sista man in i final. Finalen gick inte fel fritt från arrangörssidan men trots detta höll Johannes ihop bra och vann efter en mycket jämn final. Han sluta på 207,2 och det ryktas om att detta ska vara finalrekord för herrjuniorer, vi får undersöka detta lite närmre i morgon. Stort Grattis Johannes. 

I morgon skjuter damer/damjuniorer luftgevär och herrar/herrjuniorer skjuter helmatchen. Detta vill ni så klart inte missa, följ hela tävlingen live här 
Men i morgon är vi inte så många arrangörer på plats då vissa av oss skriver högskoleprovet i Vetlanda, vi önskar alla er som ska göra detta ett stort lycka till!!


Vinnande Juniorer

Vinnande Seniorer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar