tisdag 24 mars 2015

Snart i en tidning nära dig

Det händer mycket just nu, vi tävlar och tränar för fullt för kommande mästerskap och tävlingar. I helgen ska pistolarna och och skjuta SM på Öckerö och vi gevärsskyttar ska både arrangera och skjuta Sweden Grad Prie del 1. Så det är hel del del på gång men idag tog vi en paus i all träning för att fira vilken helg vi hade.   Vi tog ju 5 medaljer under JSM/SM i Söraby i helgen och detta fira vi i dag med tårta. Paul hade köpt 2 st Badupets-tårtor och alla de som hade tagit medalj fick även en bakelse i motsvarande valör som det fick på medaljen.  Louise som tog 2 silver fick alltså två bakelser. Det blev gofika till alla med tårta, kaffe och saft.
När vi ändå passa på att fira saker så fira vi samtidigt Alma och Ida som tog sina körkort idag!!
Stort Grattis till er båda och kör försiktigt.

Under fikan kom även tidningen dit och tog bilder. Det blev en liten intervju med alla medaljörer plus en gruppbild. Även Paul fick vara med på ett hörn där med bild och intervju. All detta kommer snart i en tidning nära dig (om du bor i Sävsjö, annars får du läsa på nätet).

5 medaljer blev det i helgen, det är väldigt bra och det har blivit en del under åren som Skyttegym har funnit i Sävsjö. Sedan 2010 har skyttegym tillsammans tagit 67 medaljer. Dessa medaljer har tagits på gevärstävlingar, pistoltävlingar, både sport och nationellt. 67 stycken, det är helt otroligt. Jag kan lova att de vi tog i helgen är inte de sista, snarare tvärtom, det är bara början.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar