onsdag 10 juni 2015

Tack för mig

I det här inlägget vill jag göra precis som rubriken säger, tacka för mig. Jag som vill tacka heter Johanna men kallas för Jojo och detta inlägg är ett av dom sista jag skriver på denna blogg för i morgon tar jag STUDENTEN!!!

Jag starta denna bloggen när jag gick i ettan och det fungera sådär, jag sköte den då själv och det var inte så lätt. I 2:an fick vi sedan en annan blogg som då var kopplad till vår gamla hemsida och vi hade i ca ett år, då fick jag lite mer av hjälp av Emelie och vi uppdatera ganska ofta med olika roliga inlägg. Men den bloggen var svår att sköta så efter en omröstning i bloggredaktionen bestämde vi oss för att gå tillbaka till denna bloggen och göra den mer levande. I början fick jag mycket hjälp men efter ett tag stod jag kvar som ensam bloggare.
Bloggen har gått framåt för varje år och det här sista året har det gått riktigt bra. Jag har bloggat efter varje tävling med bilder, resultat och text. Efter varje födelsedag eller annat roligt har det kommit ett inlägg och sedan har jag länkat på våran Facebook sida.
Men det har inte varit lätt, det tar väldigt mycket tid och energi att få bloggen så levande som den är, det är inte lätt att få med alla 26 resultat och att hålla reda på 26 olika personliga rekord är också en utmaning. Men samtidigt som det har varit jobbigt så har det varit väldigt roligt. Jag vet att det var många av er som läste alla inlägg från Oldenburg resan för det är några av våra mest lästa inlägg på bloggen någonsin.

Det är lite tråkigt att skriva detta, att det snart är slut. 4 år på skyttegym har gått fort och det har helt klart varit de bästa åren för mig. jag har fått vänner för livet, så många otroliga minne och tillsammans med mina galna kompisar har vi hittat på massa kul. Redan första dagen fick jag en BFF, Andreas som tillsammans med mig har varit hjärnan bak en hel del saker som har hänt här på skyttegym. Vi ligger bakom pibbarkagshus byggartävlingen, födelsdagsfikorna och mycket mycket mer som ni naturligt viss kan läsa om här på bloggen i gamla inlägg ;)
Jag, Andreas, Malin och Johan var det första RIG eleverna som börjar och vi är de första som har gått ett fjärde år och vi är de första som slutar. Det har hänt så otroligt mycket under dessa 4:a åren både med oss och med skyttegym.

Så om jag ska sammanfatta allt detta så är detta något av de sista inläggen jag skriver, jag kommer blogga om studenten och om Masters men sen lämnar jag över pennan till den nya bloggredaktionen som kommer bestå av Anna, Maria och Emelie. Jag är säker på att de kommer sköta det kanonbra.
Tack för mig och hoppas att det har varit roligt att läsa om allt här :D


Mitt och Andreas pepparkakshus i 1:an

Vårt vinnande hus i 4:an

Selfi från våran första resa i 1:an till Norge

Här går vi i 2:an 

Här är vi i Dortmund i 3:an

Här går vi i 4:an och det är BAL och nästan STUDENT

2 kommentarer:

  1. Du har gjort ett jättebra jobb Johanna. Nu ser vi fram emot att läsa vad dina eftertädare skriver.
    /Mamma Joggy

    SvaraRadera
  2. Kan bara hålla med föregående talare Jojo. Det är alltid roligt att läsa och se hur ni utvecklas och har det. Alla bilder har också gjort att bloggen har varit rolig att följa.Skall bli spännande att se hur dina efterträdare förvaltar denna levande blogg.
    // Lolo

    SvaraRadera