fredag 5 juni 2015

Grillkväll

Nu är det inte många dagar kvar innan student och skolavslutning. På torsdag springer vi 4:or och 3:or ut och tar äntligen STUDENTEN. De andra får nöja sig med att ta sommarlov. Men innan vi skiljs åt ville tränarna och våran husmor Arne att vi skulle hitta på något roligt så i går kväll hade vi en grillkväll.
Arne och Gert stod för grillandet och vi andra för ätandet. Det grillades hamburgare och korv med olika tillbehör och efter maten grilla vi maschmellows. Under kvällen var vi ett gäng som spela kubb, andra chilla i våran hängmatta och vissa bara njöt av maten och att skolan snart är slut.

Vi tackar tränarna och Arne för ett kanon år!!!

Som jag sa innan så tar många av oss snart studenten och det är mycket som ska fixas innan dess. Redan i morgon är det bal!! Tänk vad tiden går fort. mer om detta kommer på bloggen i morgon och på söndag.

En del av dessa bilder har våran proffsfotograf Paul tagit. Ni vet att konstsmaken är som baken, delad. Jag tror inte att så många av oss delar Pauls konst smak men jag lägger upp hanns bilder ändå.1 kommentar:

  1. Jag får instämma med förra kommentaren och tacka för 4- års bra bloggande Johanna. Barra att hoppas på att någon tar över så vi föräldrar som fortfarande har barn kvar kan fortsätta få uppdateringar.

    SvaraRadera