söndag 14 juni 2015

Masters dag 2

Dag 2 i Danmark bjöd på äkta Århus väder, kallt och blåsigt. Fört ut var tjejerna och det var ruggigt kyligt på banan och vimplarna stod åt varit håll antingen klockan 9 eller kl 3. Så det vara bara att ta på dubbla underställ, bunkra upp med näsdukar och hitta en vind som var något jämn.
Jojo hade en lite sämre dag på jobbet och var inte nöjd med sina resultat. Ida jobba väldigt bra med vinden och sköt fina fina 191 i knä och fortsatte bra även i ligg. Men i stå föll hon tyvärr och hon sluta på 558 och det sluta hon 10:a på, ynka några poäng ifrån final. I 60 ligg fick hon 605,x.
Jag, Ida och Marie Jannesson åkte sedan hem med Johanna vid 2 tiden eftersom ingen av oss gick till final. Det var ganska skönt att komma hem lite tidigare än planerat faktiskt.

Joggy och de andra killarna sköt på eftermiddagen och då blåste det något mindre fast det var fortfarande mycket vind. En snuvig Joggy fick ihop 1118 och 605,3. Vet inte riktigt placeringar hos killarna ...
Joggy ska i alla fall åka hem med Håkan och Mattis Sjöström och de ska lämna Århus efter prisutdelningen så vid halv 10 ikväll kanske de kommer iväg.

Stort tack till alla som var med och extra tack till Håkan och Johanna.

Blev tyvärr inga bilder denna dagen heller, varken jag eller någon annan har använt kameran.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar