lördag 13 juni 2015

För vi har tagit STUDENTEN

Vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, ja vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!!!
Det är helt otroligt, ja nästan lite ofattbart att det är sant, gymnasiet är slut för våran del.
I 4 eller 3 år har vi gått på Aleholsskolan och skyttegym i Sävsjö och alla vi som har gått 4 år har varit med från start. Vi var de första RIG-eleverna som börja och vi är det första som slutar. Vi har sätt skyttegym utvecklats och varit med på hela resan fram tills nu.

Dagen börja tidigt för oss alla med fixande innan det bar av till champagne frukosten som vi hade med våra klasser- Det var champagne, jordgubbar, frallor, våfflor och sockervadd för hela slanten. Sedan var vi tillbaka i skolan för att fotas och springa runt på skolan och skrika massa olika ramsor om att vi är bäst och att vi slutar skolan. Kl 11.00 var det studentlunch med skålande och tal. 13.00 gick vi i sedan hela skolan i samlad trupp med studenterna i spetsen ner till kulturhuset där avslutningen hölls. Avslutningen höll på i en timme ungefär och inhöll en del sång och stipendie utdelning där vår egen Emelie fick ett stipendie. 14.00 sprang vi UUUUUUTTTTTTT till våra glada föräldrar, syskon och släkt som tog och vänta på oss med fina plakat.
15.00 börja sedan kortgen med våra flak, vi åkte runt i Sävsjö och tjoa och stimma och skrek att vi är bäst.
Efter flaket åkte vi tillbaka till boendet för att grilla ihop med våra familjer, Arne och Jonas med familj. Vi passa samtidigt på att dela ut studentpresenter till varandra. Det var mycket trevligt och väldigt gått med mat. Senare på kvällen börja studentfesten på kulturhuset och där var vi sedan hela kvällen och en bit in på natten och hade sjukt kul!!!

Vilken dag vi alla har haft, så fantastik roligt och underbar. Vi vill tacka alla som var där och gjorde våran dag så kanon bra.  Tack alla fina studenter, alla finna vänner och ett extra stort TACK till våra fantastiska tränare för dessa år!!!

Fredagen var inte lika gland som studentdagen. Då var det dags att säga hej då och det är inget roligt ord att säga. Medans våra föräldrar packa ihop våra rum och städa så stod vi i hög krama varandra och grät samtidigt. I 4 år har vi bott ihop och gjort allt tillsammans förutom att sova ihop och ibland har vi till och med gjort det. Nu ska man bara lämna detta, det känns konstigt och tomt. Jag tror jag talar för alla när jag säger att det är med blandade känslor vi lämnar Sävsjö. Man är glad för att skolan är slut och man vill gå vidare men man vill inte lämna alla som man har bott ihop med. Men ordet hej då betyder inte att man aldrig mera ses, det betyder att vi säger hej då nu så vi kan säga hej igen om ett tag.

Good friends are hard to find harder to leave and impossible to forget !!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar