söndag 30 mars 2014

Sweden GP Sävsjö

Nu i helgen ägde den första GP-tävlingen rum. GP står för Grand Prix och tanken är att de är till för att sverigeeliten ska mötas . Det kommer att hållas tre "vanliga" tävlingar som sedan avslutas med en final i Göteborg. Den försts hölls som rubriken säger här i Sävsjö av inga mindre än oss skytteelever. 3orna skötte som vanligt allt det administrativa som inbjudan, anmälan, skjutlag och är själva arangörerna medan 2orna har hand om allt som har med servering att göra och ettorna är de så kalkade slavarna. Det innebär att de hjälper till det behövs och gör vad de blir tillsagda. Det har varit en massa jobb både före och under tävlingen och jag tror alla är ganska trötta nu. Allt flöt på fint under tävlingen utan större problem och vi fick beröm av många.

Förutom att vi arrangerade så var vi också en hel del som tävlade själva också. På fredagen började tävlingarna med herrar/herrjuniorer 60ligg där hade vi Andreas, Mattias, Johannes och Oscar.

På lördagen var det tjejernas luft och killarnas ställning som gällde. I luften så gick både jag och Nattis till final på 408 respektive 410.9 och jag slutade vinnare med Nattis på 4e platsen. I ställningen sköt Oscar pers på 1075 och Mattias slutade som 2a och Andreas som 4a efter final, grattis!

Söndagen var då alltså dagen för damernas 60ligg och 3x20 och herrarnas luft. I luftfinalen hade vi de båda Andreasarna där Nagge slutade som 8a och Christensson som 5a.
I 3x20 gick det riktigt bra för både mig, Johanna och Anna och vi sköt pers. 551, 559 och 537. I finalen sen gick det inte riktigt så bra och Johanna slutade som 7a. Jag själv slutade som 5a och Ida hon vann ställningen precis som hon på morgonen vann 60liggen med att vara 0.1 ifrån sitt pers på 616.1. Även Anna sköt bra i liggen och slutade på 608.?

På plats i skyttehallen under lördagen var även vetlandaposten och idag i tidningen kunde man hitta en hel halvsida med skytte!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar