söndag 9 mars 2014

Riksfinalen i Skyttiaden

I går avgjordes Riksfinalen i Skyttiaden i Eskilstuna. Vi var 6 skyttegymare på plats för att slåss om medaljerna. För mig och Andreas börja  resan på fredagen då vi var med på generationsgränsens årsmöte, vi var där som sektionens två ungdomsrepresentanter. Övriga skyttegymare kom med minibussen under kvällen.

Först ut av oss var skyttarna i L17, Lollo, Johannes, Oscar och Joggy. För Lollo gick det helt okej och hon sluta på 409,0. På det resultatet låg hon 2:a in i finalen och hon låg även 2:a efter finalen. Grattis Louise till dit silver.
Killarna fick var lite minder nöjda med dagen och fick följande...
Oscar - 397,5
Joggy - 396,3
Johannes - 382,7

 I Nästa klass, L20, hittar vi Jag, Nattis och Emelie.
Nattis hade lite stolpe ut i går kan man säga, hon sköt 406,5., bara 0,1 i från den sista finalplatsen. Även Emelie hade lite oflyt då hon låg bra till med avsluta med en 8:a vilket kostade henne en plats i finalen. Emelie fick 405,8. Jag började väldigt tungt men tog sedan igen det och sluta på 400,1.

Eftersom ingen av oss andra gick till final bestämde vi för att åka hem efter att Lollo hade skjutit. Försiktigt börja vi rulla hem med lite extra koll på vägen i fall skogens konung skulle titta fram mellan träden igen. Men vi slapp sällskap och var hemma lagom till dagens andra final, melodifestivalen.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar