tisdag 8 april 2014

Träningshelg

I helgen har det för omväxlingens skull inte varit någon tävling, skönt att få en skyttefri helg tänker säker några.... Men skulle vi kunna klara av att vara utan skytte en hel helg, NEJ!!
Vi kunde ju inte låta bössorna stå orörda så länge så det blev en del träning istället. Våran gamla skyttegyms kompis Marcus kom ner i helgen för att träna och vi hängde på. Några av oss börja på fredag eftermiddag med några skott och sen på lördagen körde vi hela förmiddagen. När vi hade stått och pangat ett tag fick vi besök av familjen Klemmedsson som en överraskning och sa hej.

De hade med sin en av deltagarna för Sveriges Yngsta Mästerkock, min lillebror Viktor. Viktor kom och laga  mat till hela gänget som var här och träna och han bjöd även på efterrätt. Vi fick kycklinggryta med potatis och äppelcheescake. Det var verkligen supergott. Väldigt mätte och belåtna så gjorde vi inte mer den dagen.

I söndags var det dags för träningspass nummer 2 och då sköt några av oss match och vissa fortsatte med att träna. Fyllt så lyxig mat som dagen innan fick vi inte men vi avsluta ändå helgen med gliring innan det var dags för Marcus att åka hem.

På onsdag börjar tv programmet Sverige Yngsta Mästerkock, kl 20.00 på tv 4. Vi kommer följa detta med stor spänning och hålla tummar och tår för Viktor.  Heja Viktor Heja


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar