söndag 13 april 2014

Påsklov!

De flesta tog påsklov och åkte hem redan i fredags, men inte riktigt alla. Nattis åkte istället redan i torsdags för att tävla för Team Sverige i Youth League och så även Sara fast för Norges lag såklart ;)

Vissa andra av oss lämnade visserligen Sävsjö under fredagen men istället för hem så åkte vi upp till Eskilstuna för att skjuta Eskilstuna Open under lördagen. Detta gick även väldigt bra för några av oss och vi lämnade E-tuna på lördagseftermiddagen med hela 5 nya personbästa, det är inte illa!
Jag och Johanna sköt riktigt bra och sluta med 565 respektive 568 vilket vi var väldigt nöjda med. Även Joggi slog till med ett pers på 1133, grattis till oss ;) Anna hon var glad hon med med sina 532 och Ida och Andreas slutade på 561 och 1121.
I liggen fortsatte Joggi att skjuta bra med 613,x, också Ida sköt bra och tog sig över 610-strecket med 610,8. Johanna fortsatte med att slå personrekord och fick ihop 608,1 ännu mer grattis till henne! Jag var inte riktigt nöjd men poängmässigt så sköt även jag nytt pers, resten var inte så nöjda men satsar på Aleholmstestet efter lovet och sedan Hannover :D

Nu taggar vi 24-timmars och annat skoj på lovet, GLAD PÅSK! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar