fredag 5 maj 2017

Oldenburg Resdag

Igår kväll efter lite träning så packades bussarna inför Oldenburg. Vi är tolv stycken + Leif och Paul som har åkt och resten möter upp oss i Hannover nästa vecka.

Vi åkte från boendet 03:57 och i år var det ingen som försov sig. Dock somnade de flesta redan någon gång efter Vrigstad. Vi hade inga problem på vägen ner till Helsinborg och vi var vid färjan ca kl 06. 
Sedan fortsatte resan genom Danmark utan större problem. Vid 09-tiden så var vi på andra färjan till Tyskland. Efter lite shopping och lite mat på en rätt gungig båt så var det återigen dags att hoppa in i bussarna. Innan vi kom fram till Oldenburg så blev det ett matstop på Mc.Donalds och många långsamma bilköer. Vi gjorde det bästa av situationen och vinkade till alla vi åkte förbi. 

Väl framme på skyttebanan så hälsade vi på alla, innan det blev lite PET för några av oss. Efter träningen blev det dags för fika och lite lekar. Det fanns många goda tårtor och bakverk att välja mellan, och i lekarna så vann Albin, Joggy och Jontes lag. 

Lite lätt slitna åkte vi till boendet där vi åt och bäddade i ordning sängarna, innan vi tillsammans med Tyskarna gick och käkade glass på stan. Nu på kvällen så ska vi bara ta det lugnt och sova. 
Imorgon så skjuter killarna 3*40 kl 09:30 och vi lufttjejer skjuter vår match i 3 olika skjutlag under förmiddagen, 09:00, 11:00, 13:00. 

Mer uppdateringar kommer imorgon! Det finns tyvärr ingen livesändning, men vi uppdaterar på facebook och bloggen så gott vi kan. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar