onsdag 10 maj 2017

Hannover - resdag

Bussarna från Sävsjö avgick under måndagsmorgonen, så de var framme i Hannover under eftermiddagen. De som åkte var Pistolskyttarna: Emelie, Anton L, Anton B, Isac, Rickard och Jonas. Även gevärsskyttarna: Dennis, Marcus, Maria och Emilia åkte, samt Emanuel som tog skjuts med oss.

Vi som var i Oldenburg packade in våra civila saker på hotellet kl nio, och när klockan var halv tio så begav vi oss från skyttebanan. På banan fick vi hjälp att ställa in GPS:en så vi skulle hamna rätt i Hannover, men det gjorde vi inte riktigt. Men vi på Skyttegym försöker se allt från den ljusa sidan, så nu fick vi bara en mysig sight-seeing i Tysklands fina natur. Vi som åkte i Pauls buss blev dock lite misstänksamma när vår GPS visade en helt annan väg en Leifs. Men vi gjorde ingenting åt saken först, utan åkte efter Leif en bra stund, på både grusvägar och genom små samhällen, innan vi tillslut tog täten och åkte till Hannover.

Väl i Hannover åkte vi till banan för att lämna in alla kläder och gevär, för att sedan åka till hotellet där vi skulle bo. Vi bor tyvärr inte på samma ställe som förra året, utan har lyckats få ett vandrarhem istället, då vi bokar allt genom tävlingsarrangörerna. En avdelning på vandrarhemmet var inte alls bra att bo på enligt tränarna, och trots försök att få byta rum till de andra på vandrarhemmet så gick det inte då det var helt fullt. Därför fick Paul och Leif ta med sig tre skyttar till ett hotell, 20 minuter härifrån. Lite synd att vi behövde dela på oss, då det alltid är mycket roligare att bo tillsammans, men det fick bli en nödlösning på det hela.

Efter incheckningen så gick vi till KFC för att äta lite, innan vissa av oss gick till banan igen. Där shoppade vi lite, samt tittade på lite finaler och PET.

Angelica i Skyttebussen, mitt ute i ingenstans

400 meter kvar till skyttebanan...

Issa och Emma har roligt under sight-seeing

Leif följer GPS:en till punkt och pricka

Fin natur här i Tyskland!

Issa

Jessica, Moa och Thea 


ÄNTLIGEN "FRAMME"!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar