lördag 27 maj 2017

Hannover luft + hemresa, världscup, födelsedag, mys på boendet

De senaste veckorna sedan vi åkte hem från Tyskland så har vi haft roligt i Sävsjö!
Först och främst kommer lite kort om killarnas luftmatch och vår hemresa från Tyskland...

Vi hade fyra killar i Tyskland som sköt luft, och dem stannade kvar i Hannover tillsammans med Lollo, då hon skulle skjuta sin ställningsmatch på lördagen. Jonte, Albin, Marcus och Dennis sköt alltså samma dag som vi andra skyttar åkte hem till Sverige. De var inte jättenöjda med sina resultat, men de jobbade bra. Tyvärr har vi inga bilder från deras match, då alla dem sköt samtidigt + Lollo som också sköt då.

På Söndagskvällen när vi alla var hemma från Tyskland så var det några som grillade utanför boendet, vi var ganska många som var ute och spelade kubb, grillade marshmallows och hade det mysigt!

På onsdagen, direkt efter Tysklandsresan så var det återigen dags att ut och åka för Isabelle. Denna gången var flygbiljetten bokad till München, alltså tillbaka till Tyskland. Hon sköt sin första Världscup på fredagen och hon är nöjd med sitt arbete men poängen höll inte riktigt hela vägen. Hon säger att det var riktigt roligt och bra med ny erfarenhet! Grattis till Världscupsdebuten Issa!

På Lördagen så kom Leif med familjepizzor till oss ungdomar. Många var på plats och vi tycker att det var en jättebra idé! Tack så mycket för pizzorna!!

Issa fyllde år på Söndagen, strax efter att hon kom hem från världscupen, men hon var snäll och väntade med fikat tills så många som möjligt var på boendet! Så på Tisdagen så bjöds det på Tårta i form av sockerkaka, maräng, nutellagrädde, jordgubbsgrädde och bär! Supergott! Tack för fikat Issa och Grattis ännu en gång :)

Backman, Moa, Issa, Linnea, Emilia, Jacob, Isac, Maria, Albin, Joggy och Dennis

Världscup i München

Pizzakväll

Världscup i München, två tidigare elever, Michaela, Marcus och Issa!!

Issa gör världscupsdebut!!

Pizzakvällen var uppskattad

Paul i München

Pizzakväll
Vi spelar kubb och grillar!

Issa fyller 18 år!!

Jonas, Jonte, Albin och Joggy

Anton L, Emma, Dennis och Backman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar