lördag 13 maj 2017

Hannover - Tävlingsdag tre

Idag sköt vi luftgevärstjejer vår match. Några av oss är väldigt nöjda med arbetet, och en del fick också till ett bra resultat. Emilia sköt en jättebra grundomgång på 416,7, som hon gick till final på med en sjundeplats i grundomgången. På elfte plats kom Issa med 415,2 och missade finalen med bara 0,6 poäng.
Moa är också riktigt nöjd med sin match, där hon började riktigt starkt med en 104,2-serie. Hon höll ihop bra hela matchen och slutade på 408,7. Snyggt jobbat!
Vi andra är nöjda med vårat arbete på banan, och vi hade riktigt kul när vi sköt, även om poängen inte riktigt hängde med.

Joggy, Albin och Mp sköt sin liggmatch strax efter oss lufttjejer. Albin och Joggy är inte jättenöjda med matcherna, men Mp fick till ett bra resultat på 609,9, snyggt jobbat!
De var dock ganska jämna alla tre, då Albin slutade på 608,2 och Joggy på 607,7.

Emilia gick som sagt till final, men hon mådde inte bra alls under dagen, så trots ett tappert försök att delta i finalen så fick hon hoppa av efter provskott och presentation. Självklart är det lite tråkigt, men riktigt starkt att ändå göra sitt bästa för att försöka vara med i finalen. Bra gjort Emilia!

Efter finaler, matcher och lite PET för luftgevärskillarna, gick vi gemensamt till en kinarestaurang, inte långt från hotellet, tillsammans med alla skyttegymmare. Dock var inte Marcus med, då han åt tillsammans med en kompis hemifrån. Vi åt en mongolisk/kinesisk buffé, samt en stor efterrättsbuffé, bestående i mjukglass, fruktspett, tårtor och chokladfontän. Mätta och belåtna gick vi sedan till hotellet för att få lite sömn innan hemresan/killarnas luftmatch under morgondagen.

Backman

Maria under matchen

Angelica

Jessica skjuter match

Emilia skjuter match

Bella skjuter match

Emma träffar mitt i prick

Dennis

Linnea

Anton L

Jessica

Angelica skjuter match

Emilia 

Moa och Issa byter om inför matchen

Paul

Marcus

Angelica och Bella diskuterar matchen

 Backman

Emelie

Moa skjuter match

Issa skjuter match

Albin skjuter ligg

Mp skjuter ligg 

Moa 

Issa

Karl Olsson i finalen

Karl Olsson ser nöjd ut med medaljen

Anton L, Issa och Maria 

Emilia och Paul

Emilia

Emilia på provskotten

Emilia hälsar på publiken

Mysiga tjejer 

Här dansas det!! Ett glatt gäng efter lyckade tävlingsdagar här i Hannover

Jessica och Dennis 

God mat! 

Kinesisk Buffé 

Mat på kinarestaurangen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar