måndag 30 november 2015

Pistol skjuter pers och 3:orna anordnar tävling

Nu under helgen har det varit mycket tävlingar, pistolerna åkte på tävling i Helsingborg och alla gjorde nog en bragd. Tränare Jonas är nöjd med att ha spöat Björn, Sara tangerade sitt rekord och eleven Jonas sköt pers med 15 poäng. Tror det var bra stämning för några när de åkte hem och de var utmattade när vi hittade dem i soffan på kvällen.

Samtidigt i Sävsjö har 3:orna under de senaste veckorna ordnat för att kunna anordna Smålands DM och ett dubbeltest. Under lördagen var det DM med ett skjutlag och det avslutades med ett superfinal där alla som ville fick delta och skjuta. Det gick ut på att man skulle skjuta och försöka inte få ett gult kort av att skjuta den lägsta valören av alla skott som sköts under minuten. Två gula kort är lika med rött kort och du är ute.
Superfinalen var en kamp mellan skyttegymmare och en efter en försvann de och när de bara var två skyttar kvar var det Albin och Emilia som stod kvar och efter sista skotten gick Albin ut som segrare.

Söndagen var det dubbeltest och där fick vi fyra skjutlag och den dagen blev lite längre och mer arbete, men 3:orna gjorde det bra och allt flöt på som en ström. Står vi klara för Superfinal


 Och här är våra arrangörer. Gjorde ett kanonjobb med tävlingen.
Här är Superfinalens vinnare och han som sköt pers på 614,6


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar