söndag 29 november 2015

Aleholmsskyttar anordnade tävling

I helgen har det hållits tävlingar här i Sävsjö. Varje år står skyttegym för en tävling då det ingår i vår utbildning. I år blev det distriktsmästerskap för Småland och ett dubbeltest. På banan fick vi se många skyttegymmare, ja det bara kryllade av dem! ;-) I alla fall var det dem man märkte av eftersom alla går i likadana jackor. Visst fanns det fler skyttar med på tävlingarna, men de lade man inte märke till på samma sätt.

Treorna står för själva genomförandet av tävlingarna. Det är de som får lägga startlistor, vara skjutledare och allting sådant. Tvåorna står för serveringen och den biten. Ettorna... Ja, de gör vad tvåor och treor säger till dem att göra...

Vi måste skryta med att årets tävlingar var riktigt bra genomförda. Ett stort engagemang av skyttegymmare och bra samarbete ledde till en bra och trevlig tävling. De som ville skjuta fick möjlighet till det och de som inte ville skjuta... Nej, dem slapp. Vi alla var nog överens om att det var skönt att vara på "hemmabana" för en gångs skull och få komma hem på eftermiddagen till våra egna sängar. Även om vi alla tycker det är kul att åka iväg och tävla så uppskattar också de flesta att få en lite lugnare helg.

På torsdag drar vi iväg till LF Open i Danmark vilket är en uppskattad tävling hos de flesta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar