onsdag 11 november 2015

Helgen äventyr

Helgen som var gick först deltävlingen av Sweden GP luft som hölls i Fagersta och det blev två bussar och en bil med skytteelever som åkte. Avfärd från Sävsjö beräknades att vara 13:00, men med allt packat och klart gick avfärden ett antal minuter tidigare och resan tog inte alls så lång tid som man trodde och man han göra vapenkontroll, göra några lagliga L-svängar, räkna ut hur lång tid det skulle ta att spara till ett nytt gevär genom att panta en flaska varje dag och få våra rum på wärdshuset  innan hela gänget tog en runda i centrum i Fagersta för att hitta ett ställe och äta på.

Tjejerna sköt i första skjutlaget på lördagen och där tog sig tre av tjejerna vidare till finalen efter lunch, men killarna gick det inte riktigt lika bra för, då de snubblade på målsnöret med en nionde plats.

Emilia, Nathalie och Isabelle lyckades alla tre ta sig till damjuniorfinalen och de slutade med samtliga placeringar Emilia på 1:a plats, Isabelle på 3:e och Nathalie på 5:e. Snyggt att ta två medaljplaceringar och alla kom bland top 5.


Söndagen var det Sara och Jonas tur att ta bussen med tränaren Jonas och åka till Unnaryd på tävling.  Tävlingen var på pap så det blev lite mer skjuttid för skyttarna och man kunde ta god tid på sig och allt var timmat med tio sekunder kvar av skjuttiden när sista skottet gick av.


Våra tre finalister


Morgon pigg?

Och ni som undra hur många år det tar att spara till ett gevär genom att panta burkar så räknade vi åt att de skulle ta upp runt 54 år och 10 månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar