söndag 22 november 2015

Dags för en uppdatering

Har varit lite strul med bloggarens dator under veckan och det har även varit mycket på gång så här kommer det en uppdatering om vad vi har gjord de senaste veckan och även vad som hände förra helgen.

Helgen som var åkte ett gäng av oss som åkte till Eskilstuna på månadstest och dubbeltest under en helg så tre matcher kunde man skjuta + final på månadstestet.

När första matchen på lördagen var avklarad, blev det final och i herrjuniorernas final slutade
Albin på en silver placering.
I damjuniorernas final var det skyttegymmare i majoritet. Fem av åtta platser togs av oss och följande slutade på samtliga placeringar;
Emilia 1:a
Emelie 4:e
Louise 5:e
Maria 7:e
Ida A 8:e

Dubbeltestet sköts under söndagen.


Tillbaka till Sävsjö för att se vad som kan hända under en helg på flera av oss är på tävling och vad som händer under tiden på boendet. Många går och tränar under helgerna eller hittar på något roligt som att kolla på en film eller pysslar.
En av våningarna har blivit lite av en pysselhörna, där flera olika saker händer på samma gång. Det virkas, stickas, sys, läggs pärlplator, kollas på gamla barnprogram sedan man liten och mycket mer.

En del av oss åkte även till Göteborg under torsdagen på utbildning och framtidsmässa för att kolla på olika högskolor för att börja planera till efter att man gått ut skyttegym.

Balldejterna har även bestämts, så vilka vi ska gå med på balen till sommaren, så det börjar även bli dags för många att skaffa balklänningar, skor och allt annat som behövs.


Under denna helg så går över Falling Target-SM i Kinna som många åkte på och det fick bra för många av oss som deltog.


 Silvermedaljören Albin
 Finalisterna i Damjuniorklassen






 Sara är på virkingshumör i soffan och hon har gjort både bedårande så snuttefiltar och ett antal ugglor.

Även Anna fångades i Saras virkningstrans och gjorde först något som liknade en potatis, som sen utvecklades till en pantoffel som sedan fick namnet Pikatoo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar