söndag 13 september 2015

JSM avslutas med ännu ett GULD

Idag var det ställningsdagen på JSM och även ett GULD kom i händerna på en av oss från skyttegym, och vem inte än Oscar med pers i grundomgången med en 50poäng serie i stå... Ofattbart! Med det förtjänade han att sitt andra guld under detta JSM. Men vi får inte glömma att fler av oss deltog och det kom även in en annan medaljör ibland oss. Bronset togs av ingen annan än Ida A efter finalen, det kan man säga är en insats att jobba sig upp igenom finalfältet upp till en tredjeplats. Grattis Ida och Oscar till era insatser!

I finalen fanns även Anna som gick in på en tredje plats och Thea som fortsätter att jobba på bra och nästa år blir det din tur att kämpa för guldet i finalen.


Här ser vi våra medaljörer medan tränaren tar kort med svensk zoom. Får du någon snygg bild Paul?

Vi sköt även korthåll ställning och där gick tre av oss till final, bland annat Anna, Ida A och Emelie.
Alla har gjort en bra insats under dagens tävling så vi måste även säga bra jobbat till Thea, Mattias P och Mattias J och Johannes.
Vi såg även Anna på pallen idag för korthållet då Värmland tog förbundsguld och Storfors tog lagbrons.

Medaljer över lag från årets JSM individuellt:
Guld: Anna 3x10, Oscar gevär ligg o ställ
Silver: Mattias P gevär ligg
Brons: Ida A gevär ställ
Totalt 5st

Vi återvänder nästa år till det ställe som JSM bestäms att det ska vara och då hoppas vi att vi ser er där. Här näst åker ettorna och tvåorna på Skol-SM i Västerås och vi önskar dem lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar