onsdag 24 september 2014

Kick Off

I går var nästan hela skyttegym på Kick off, de som inte var med var på praktik någon stans antingen hemma eller i Sävsjö och kunde inte få ledigt.
Tränarna har lyckats hålla kick offen ganska så hemlig hela tiden, vi har varit många som försökt luska i det och ställa frågor men det har hållit masken alla 3.

Vi sammaledes 07.30 utanför skyttecentrat för att sedan åka i bil i drygt en timme. Ju längre vi körde ju mer  förstod vi vart vi var på väg. vi skulle åka färja över till Visingsö. När vi var ute på ön stod en häst och vagn som vänta på oss.  Vi fick sedan åka en runda på ca 60 minuter runt ön med en guida som berättade olika saker om platser som vi åkte förbi. Efter det blev det en tur till borgen med är guida även där som berätta saker.
Nu var det dags för lunch på en mysig restaurang nere vid vattnet.  Mätta och belåtna tog vi färjan över till fastlandet igen.

När man är i Gränna går det ju inte att åka hem utan att ha köpt polkagrisar. Så det fick bli en runda till en affär där vi först fick se lite hur man bakar och sedan köpa. Den eviga frågan vilken smak man ska köpa var nog dagens största problem. Men jag tror att läsning blev, om alla köper olika så kan vi smaka av varandra. Resan fortsatte sedan till Den Gyllne Uttern, ett mysigt kaffe som ligger längs vägen.  Där blev det en fika innan vi fortsatte hem.
Dagen har varit super rolig och trevlig. Vi tackar tränarna och våran "husmor" Arne för en rolig dag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar