lördag 13 september 2014

JSM dag 1

Nu är ungefär halva skyttegym på plats nere i Kristianstad för att på något sätt delta i JSM. En del för att tävla, hjälpa till, göra reklam eller representera ungdomsrådet.

Gårdagens tävlingar bestod av 6.5 3x10 och korthåll fält. 3x10 avgjordes på förmiddagen och med där hade vi Andreas, Anna och Oscar. Bäst gick det för Oscar som tog ett BRONS på 269 och Anna somm blev 6a på 265.

Eftermiddagen spenderades för de allra flesta skyttegymmare ute på fältrundan.
Såhär gick det:
Andreas      36/13
Johannes   34/18
Mattias. P   33/19
Oscar          33/14
Maria           31/16
Johanna     28/8
Anna            26/6

På dessa poäng så plockades skyttegym sin andra medalj för dagen genom Andreas som blev 2a. Johanna och mästerkocken Viktor tog Silver i föreningslag och brodern Oscars lag tog bronset. I förbundslagstävlingen bidrog Johannes som blev 4a och Mattias, 5a till första platsen för Småland och Andreas, Oscar och Johanna fick silver med skånes lag.

Vi andra då? Jo, Ida. A, Joggi, Malin och jag placerades ut på varsin station. Jag och Malin fick bästa stationen och hade hand om fikat och halvtidsrapportering, medan Ida och Joggi hjälpte till på varsitt mål. Under förmiddagen var vi heller inte helt utan arbete utan var en sväng inne i köket.

Grattis alla gårdagens medaljörer! Nu taggar vi om för idag då det är liggande för hela slanten, först 6.5 och sedan korthåll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar