tisdag 16 september 2014

JSM dag 3

Sista dagen på JSM var i söndags och det var ställning som stod på skjutprogrammet. Dagen börja med gevär ställning och vi sköt följande..

Mattias P
Jojo 156
Andreas 168
Oscar 178
Anna

Oscar, Anna och Andreas gick till final men tyvärr gick det inte riktigt hela vägen för killarna. Oscar sluta 6:a och Andreas sluta på en 17:e plats, Anna sluta på en xx placering. Anna med lagkompis tog ett förenings lagsilver och killarna tog ett förenings lagbrons. 

Efter sista avlossat skott på 300 meter vallen kom det första skottet på 50 meter vallen. Det var dags för ställningsskytte på 50 m och vi sköt följande..

Emelie 182
Ida 181
Jojo 178
Anna 178
Johannes 179
Albin 186
Mattias P 170
Joggy 180
Oscar 176
Andreas  179
Ida H 174
till final krävdes 178 poäng så det var många skyttegymare i final. Tyvärr så missa vi pallen med små marginaler, men det är ju så det kan vara. Ida blev 4:a, Andreas 7:a, Albin 9:a och Joggy 10:a. Jojo, Johannes och Anna blev 17,18,19. 
Ida A, Mattias P och Johannes tog ett silver i förbundslag och skåningarna Oscar, Jojo, Andreas och Emelie tog ett brons. 
I supermästartitlen blev Oscar 2;a, Andreas 3:a och Jojo 5:a. 

Jojo, Malin och Andreas var inte på JSM som bara skyttar, utan vi var oxå representanter från gevärssektionen och ungdomsrådet. Vi hade under alla tre dagar en monter med en rolig aktvitet som vi hoppas att många var med på. För alla som var med och spela hos oss så blev man automatiskt med i en tävling om en 4 kg tung smällkaramell fylld med godis. Denna lottande sedan vi ut sista dagen och vann gjorde ingen mindre än våran Oscar. Grattis Oscar och hoppas att du delar med dig till oss när du kommer tillbaka från din praktik. 

Vi tackar Christianstad för ett roligt och väldigt bra arrangerat JSM. allt i från goodibags till  en tavla där alla skyttar ska skriva sitt namn, allt har fungerat väldigt bra. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar