måndag 16 december 2013

Sista helgen innan jullovet!

Det är bara EN vecka kvar i skolan, tror inte någon har förstått hur snabbt hösten egentligen gått. Efterson det är sista veckan så har vi lite olika tävlingar under skyttepassen som tränarna kallar poängjakten. Än så länge är det ingen som riktigt förstått hur det går till, men det lär vi ju märka. På torsdag är det avslutning prisutdelning och julfika. 
Innan jul så kommer Lucia och det är just vad det har varit i helgen. Förutom allt som hör till Lucia så har det varit uttagningsläger för dem som sökt till nästa år.

På fredagsmorgonen var det enligt tradition 3orna som gick luciatåg. Med där hade vi 3 klänningsklädda skyttar, Andreas, Johanna och Malin. Fint var det och de hade verkligen gjort det till något speciellt, de gick ut sjungandes "This little light of mine" som en glad gospelkör. Klockan sju på kvällen var det istället Sävsjös eget luciatåg, även detta väldigt fint med vacker stämsång. Även detta var lite speciellt då det inleddes med tre små gulliga lucior som sjöng. 

Lördagen bestod av lite olika, bland annat pepparkaksbygge innan vår tävling avslutades igår. Förutom det så laddade vi såklart inför Luciacupen! Luciacupen är en innebandyturnering som går under kvällen/natten helgen efter Lucia. Gruppspelet håller på till strax efter 12 och finalen går runt 2-halv 3. Vem som helst får ställa upp med ett lag. Från skyttegym hade vi laget Skyttegym 69 och Jag och Andreas som var med i Skånetrafiken, som bestod av Andreas kompisar från Skåne. 
För skyttegym 69 gick det väl lite mindre bra och de förlorade alla 3 gruppspelsmatcher och åkte ut. Skånetrafiken klarade sig lite längre genom att vinna en och spela lika en. Tyvärr förlorade vi kvartsfinalen men alla hade en kul kväll i alla fall :) 

Efter den natten var det nog en del som var trötta under söndagen, men lite mera pepparkaksbyggande blev det bland annat. 


vår egna Starboy!Johanna som sjunger duett på Tänd ett ljus :)  
Skyttegym 69


     

Skånetrafiken
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar