tisdag 10 december 2013

Regionala kvalet

I Söndags åkte vi gäng skyttegymare till Kinna för att skjuta regionala kvalet och dubbeltest. Vi åkte på morgon och kom lite senare dit än vad vi hade tänkt ( de va lite snö på vägarna ). Väl framme började första matchen.
För er som inte riktigt vet så går regionala kvalet till så här, man ska ha skjutit 4 resultat över ett visst poäng för att ta sig vidare. Väl vidare skjuter man 2 matcher, resultaten räckans sedan ihop och några går sedan vidare till centrala kvalet som skjuts första dagen på Swe- Cup. Om man nu inte har tagit sig vidare till regionala så kan man bara skjuta dubbeltestet.

För några av oss gick det riktigt bra bland annat Andreas C som började på pers på 610,4. Stor Grattis och riktigt bra jobbat. Fler som sköt bra var Mattias som sköt 602,7 sin fösta match. Nattis slog till med 412,6 i sista matchen.
För allas resultat klicka här  .

När båda matcherna var klara och dagen slit börja vi sakta men säkert rulla hem. Det tog sin lila tid på grund av vädret men hem kom vi.  Längst tid tog det nog på skyttecentret då Paul körde fast med bussen.....


Paul packar bussen som ett proffs 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar