torsdag 19 december 2013

Julavslutning

Som vi har längtat efter jullov och i morgon får vi det. Det är äntligen julavslutning! Nu har alla 1:or gått sin första termin och vi kan nog hålla med om både 1:or, 2:or och 3:or att hösten har gått super fort. 

Idag har vi haft lite avslutning på skyttet med fika och prisutdelningen. Men innan det var dags för glögg och lussebullar så hade Paul anordnat en liten tävling för oss, carspoting. För alla er som inte vet hur det går till så ska man spotta Alghrens  bilar i en skål och det lag som fick i flest vann. Varje lag fick en påse bilar och när den tog slut kunde man alltid återvända några som låg på golvet. 

När alla kände att de hade spottat färdigt och var mätta och belåtna började prisutdelningen. Under veckan har vi haft något som tränarna kallade för "poängjakt". Vi har  under veckan skjutit lite småtävlingar och idag korades vinnarna ( ni kommer se alla vinnare på bilderna sen ). Priserna i poängjakten var så klart kinder ägg, alla skyttegymares favorit.
Sist men inte minst kom den viktigaste av alla tävlingar , pepparkakshus byggartävlingen. Vinnaren av denna tävling med motiveringen " påhittigt, detalj rikt och det stod upp" gjorde att Emelie och Ida vann. Stort grattis!!
Priset var varsin ask alladin, lite passande nu till jul. Vi tackar familjen Fyrphil som har varit domare i denna prestige fyllda tävling. 

Ikväll är det sista kvällen tillsammans här i Sävsjö för detta året. Några av oss kolla film och andra packar. De allra flesta av oss åker i morgon och några åker på lördag. Nu tar vi Jullov, vi ses på Swe-cup. 

Alla vi på Skyttegym önskar er alla god jul och ett gott nytt skytte år! Vinnarna av poängjskten 
Silver medaljörerna 
Brons medaljörerna 
Vinnarna av pepparkakshus byggartävlingen 
Julklapps utdelning av våra egna tomtar 

Kinder äggs bygge 
Vår egen mattant 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar