fredag 6 maj 2016

Nu är vi här!

Idag klockan 05:00 så slängde vi in de sista väskorna i bussarna. Totalt 15 lämnade Sävsjö, och vi mötte upp Joggy vid färjan till Danmark.
Vägen ner till Tyskland gick ganska fort och de flesta sov gott i bussen. Vi åt på färjan till Tyskland, och sen gjorde vi ett stopp på en mack, för att tanka och äta glass.

Vi var framme på banan vid halv tre, och vi blev varmt välkomna av alla som var där. När klockan var halv fyra så stod de flesta av oss svenskar och tränade. Det gick bra för många, så vi hoppas att det fortsätter så under veckan också!

Efter träningen så bjöds det på fika! Det fanns tårtor, cheesecake, muffins och sockerkakor. Vi satt blandat med svenskar, tyskar, britter och sydafrikaner för att vi skulle lära känna varandra, men det var inte många som vågade prata med varandra än.

Väl på vandrarhemmet så åt vi mat och hade ett kort möte, innan vi gick, tillsammans med britter och tyskar för att äta glass. Vi var ute nån timme, men sedan var det dags att gå hem o lägga sig för de skyttar som ska skjuta imorgon. Imorgon skjuter herrjuniorer luft, och damjuniorer 60 ligg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar