lördag 7 maj 2016

Första tävlingsdagen! Herrjuniorernas Luft och lite annat

Idag sköt herrarna sin luftmatch. Albin var först ut och sköt 605,7. Sedan sköt Nagge 595,2 och Johannes 601.8. I sista skjutlaget sköt Ogge 596,2 och Mattias 598,8

Vi tjejer som enbart skjuter luft och Joggy hade en ledig dag utan skytte, så vi passade på att gå till gallerian som fanns en bit bort. De flesta andra gick också dit antingen före eller efter sina matcher. På gallerian så fixade vi skjorta till Mattias, tjejerna köpte kläder och solglasögon och alla köpte mat. På gallerian fanns det en vattendamm mitt i och även hästar, zebror, kor och lejon att hyra, och självklart gjorde vi det.

Till final hade vi tre svenskar, Albin, Johannes och Mattias. Finalen hade en hel del "tekniska fel" och det märktes på skjutledarna att de inte var vana att anordna finaler. Mattias slutade på en åttonde plats i finalen, Johannes på en sjätteplats och Albin på en bronsplats.

När finalen var färdigskjuten så hoppade vi in i bussarna och åkte hem för att duscha, sminka oss och fixa håret inför banketten. Vi blev alla väldigt fina och vi är väldigt glada att Emelie tog med sin selfiestick.
Borden på banketten var lottade så att vi skulle sitta blandat från alla länder. Detta var för att vi skulle prata och lära känna varandra. Detta failade ganska många på men maten var väldigt god.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar