onsdag 18 maj 2016

Hannover

Vi är tillbaka från Tyskland och allt är som vanligt igen.

Den första bilen som kom ner till Hannover var Jonas bil, bestående av Jonas, Jonas, Sara och Maria. De kom ner redan på måndagen då pistolnissarna skulle ha PET och match på tisdagen. De två nästa bilarna som kom var de som hade varit i Oldenburg innan, om hur det gick för oss där kan man läsa i tidigare inlägg.
Sista bilen som kom med resterande skyttar och Gert kom på tisdagen och så va alla samlade.

På onsdagen var det dags för killarnas PET och tjejernas 3x20 och 50m pistol för Jonas W och luft pistol för Sara. De som inte skulle till skjutbanan under dagen passade på att göra annat, så som att ta spårvagnen in till stan för att shoppa.

På torsdagen var det PET för lufttjejerna, killarnas 3x40, tjejernas 60ligg, och 25m pistol för Sara och Jonas W luft pistol.

På fredagen var det dags för tjejernas luftmatch och killarnas 60 ligg. På kvällen gick nästan alla för att käka tillsammans på en thai-restaurang innan det var dags att gå hem och packa för de som skulle åka hem på lördagsmorgonen.

På lördagen så var det två bussar som styrde tillbaka hem till Sverige och Sävsjö medan alla luftkillar och ett par tjejer skulle stanna en natt till då killarna hade sin luftmatch på lördagsförmiddagen.
Arvid sköt bra och persade med 603,9.
Bussarna som åkte hem hade en intressant hemfärd som ledde till att åka småvägar i Tyskland påväg till färjan för en bil, och precis klara sig igenom tullen i Sverige för den andra bilen då Sara hade glömt sitt pass.
Och självklart hann vi hem till Eurovision och satt och tittade på den tills den var klar.

För mer bilder och resultat för vad vi sköt och våra plaseringar får ni gå in på ISCHs egna hemsida! http://www.i-s-c-h.de/index.php/de/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar