torsdag 10 december 2015

Danmark sista uppdateringen, med bilder och hemkomst

Nu har det varit några dagar sedan vi kom hem ifrån Danmark så nu har vi återhämtat oss lite med fika och några lugna dagar.

Söndagen blev lika framgångsrik som fredagen och lördagen.

Jonas W tog guld igen och Sara tog ett silver. Så båda tog tre medaljer var, även om inte Saras bronsmedaljer inte blev utdelade.

Herrjuniorernas final såg vi Jonatan och Albin i uppställningen och Albin tog sin tredje bronsmedalj.
Damjuniorerna var det Louise, Emilia och Isabelle. Där fick vi se Isabelle slutföra alla 20 skott och lämnade finalen med glädjetårar och en guldmedalj runt halsen.

Hemresan gick bra, inga missöden inträffade. Bussarna blev inte attackerade under vägen, av båten eller av några älgar, även om sista gruppen som missade färgan ifrån Danmark och som fick vänta på nästa, nästan stötte på skogens konung på väg till Sävsjö.

Det blev även en stor mängd pers under helgen. Många gjorde dubbla pers och det firades med tårta efter träningen.

Grattis till alla som persade både i grunden och finalen!
Så här kan det se ut när man äter på Donken efter en tävlingshelg och alla köper Happy Meal för att kunna vara Super Mario " Here we Go"
 Isabelle segrare ut sista finalen i Danmark, snygg avslutning
 Smile Mattias
 Jonas, söndagens guldmedalj
Albin på pallen


Vi fick en bild på Sara! Här är en bild ifrån boendet när Anna och Thea grillar marshmallows över öppen ljus(kontrollerat såklart)
 Jonatan och Jonas taggade för att skjuta final.


Vi såg en julparad som gick igenom lilla Sakskøping, de hördes på långa vägar och roligt ett se tomtar som marscherande små soldater. Som Tomtens julverkstad!

Tränarna bjöd på tårta efter alla bra utföranden i Danmark
Tävlings hallen


Skyttegyms bord där allting hände

Det blev ingen bild under finalen på Sara men vi fick tillslut en bild på henne när hon sköt. Blir ju inte bra att alla fotografter skjuter i en annan hall när den som ska bli fotograferad är i den andra...


Här får Jonas en kram av Sara efter att han tog sitt andra guldmedaljHär kunde man inte stoppa glädjetårarna som kom efter att Isabelle tog GULD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar