lördag 5 december 2015

Danmark dag 1 och 2

Torsdag var det avfärd mot Saxköping och Eskilstrup i Danmark. Fyra fullpackade bussar, 27 skytteelever, tre tränare, en extra chaufför, en fripassagerare och tre ton med skytteutrustning bär det av mot Danmark. Detta är även ettornas första utlandsresa med skyttegym.

Ettorna som aldrig varit där tidigare blev visade alla vanliga ställen vi brukar äta på, antingen "Hörnet" eller pizzerian som kommer först. Pizzor som bara finns i Danmark blev provade, så som "den manligaste pizzan" med kyckling, korv, kebab, bacon och pepperoni och "spagetti pizzan" inbakad pizza med köttfärssås och spagetti inuti.

FREDAG:

Fredag var första dagen på skjutbanan, och skyttegym hade åtminstone en skytt i varje final i både pistol och gevär.

Sara och Jonas W blev båda bronsplacerade i sina finaler och båda vann grundomgången.

I herrjuniorernas final hittade vi två skyttar: Albin och Mattias J och Albin tog brons
I damjuniorernas final hittade vi tre skyttar: Emilia, Louise, och Maria och Louise tog guld.

Pers under dagen:
Thea, Albin och Louise tangerade på finalen.

LÖRDAG:

Dag nummer två på skjutbana

Sara och Jonas W gick igen vidare till sina finaler och den här gången slutade Jonas med ett guld och Sara fick brons.

I herrjuniorernas ökade vi med en skyttegymmare den här dagen och idag var både Mattias J och Mattias P med i finalen med gårdagens bronstagare Albin som också under denna final tog brons.

I damjuniorernas var det oförändrat med skyttegymmare och samma deltog även i denna final med Louise även denna dag som segrare.


Mer kommer under morgondagen och även några uppdateringar på denna sida om det är något vi missat att lägga till. Det är inte inte alltid lätt att veta om någon har gjort pers eller varit med en final när det är mycket folk och man missar finaler då man är trött efter en dag på skjutbanan eller att själva finalen går under tiden man själv skjuter.

Morgondagens mål:
Ta ett kort på Sara under hennes final! (tredje dagen smäller det)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar