torsdag 21 maj 2015

Massage Kurs

I går var vi ett gäng på 9 stycken så var på Massage kurs i Jönköping. Vi åkte i en minibuss med Andreas som chaufför och kursen ägde rum på Scandic Elmia i Jönköping. Han som höll i kursen hette Staffan Petersson.
Staffan börja med en kort introduktion om sig själv och om kursen som skulle ta 3 h att genomföra. Vi fick lite basic fakta om massage och sedan var det dags att prova. Vi fick bilda par 2 och 2, han visa lite och sen var det bara att köra. Vi börja med nedre delen av kroppen och jobba oss upp för så gör man när man kör svensk klassisk massage och det var det vi fick lära oss. Staffan hade med sig massagebänkar, handdukar och olja så vi kände oss lite som proffs.

Efter halva kursen var det paus och lite fika sen körde vi igen. Tiden gick väldigt fort och 3 h är inte så mycket när man ska gå igenom hela kroppen. Staffan var väldigt duktig på att lära ut och vi fick lära oss väldigt mycket. När vi gick där ifrån var vi alla mjukare, klockare och något öma på vissa ställe men vi var alla väldigt nöjda med kvällen.

Vå vägen hem blev det ett matstopp på donken innan vi rulla tillbaka till Sävsjö. Vi som var med på resan var Jojo, Andreas, Johan, Malin, Alma, Linnea, Joggy och Maria. Alla kommer att få chansen att få denna utbildningen men tränarna tog några åt gången och eftersom många av oss snart tar studenten börja vi med dom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar