fredag 15 maj 2015

GP del 2 - Luftgevär

Nu i Kristihmmelfärds helgen ligger GP del 2, luften var redan i går i Kinna och korthållet avgörs i morgon och på söndag i Trollhättan. Tidigt i går morse rulla skyttegyms bussen mot Kinna med några skyttar som ville skjuta. Tyvärr inte så många men det kan bero på att det är långhelg och många vill åka hem och att luftgevärs säsongen nästan är slut.
Men några tappra skyttar åkte dit och väl där vissa de verkligen var skåpet skulle stå.

Vi hade 2 tjejer på plats och de var Lollo och Emilia. Lollo fick 407,2 och Emilia 406,5 och det räckte till final för båda. Väl i finalen sköt båda bra och det var mycket jämt men Lollo var strået vassare i dag och vann endast med 0,2 och Emilia sluta 2:a

Killarna var några fler och i grunden vissa Andreas att han visste var 10:an satt, han börja matchen med en 10,9 och sluta på fin fina 616,4 vilket var nytt PERS!!!
Albin 600,0
Jonte 593,9
Martin 592,7
Johannes 688,0
Jonte gick till final som sista man men eftersom det är en final där alla börjar om från 0 så har alla lika stor chans. Även här var det jämt och killarna fick kämpa. Albin sluta 5:a, Andreas 2:a och Jonte vann.

Dubbla vinster för skyttegym och dubbla silver också, det kan man inte klaga på.

I eftermiddag åker skyttebussen igen fast denna gången med destination Trollhättan.  Med på resan har vi chauffören Pappa Jogmark och skyttarna lillebror Jogmark, Jojo, Andreas, Ida, Joggy, Albin, Oscar. I morgon ansluter chaufför nummer 2, Pappa Klemmedsson med skyttarna lillebror Klemmedsson och Emelie. Men även Lollo, Johannes och Anna ska skjuta.
På lördag skjuter vi ställning och på söndag ligg, uppdateringar från detta kommer under helgens gång.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar