måndag 10 november 2014

Riksidrottsforum i Gävle

Som ni kanske vet så är jag(Jojo), Andreas och Malin med i Skyttesportsförbundets ungdomsråd. Jag och Andreas är ungdomsrepresentanter i Gevärssektionen och Malin i Pistolsektionen. I och med detta fick vi chansen att vara med på Riksidrottsforum i Gävle denna helgen tillsammans med 3 stycken från kansliet.

Resan börja i fredags vi lunch och vi var framme i Gävle vid middagstid. Vi passa då på att se oss omkring och fira kladdkakans dag med idoltittande och så klart, lite kladdkaka.  Lördagen börja med incheckning  och introduktion av helgen. Senare fortsatte dagen med föreläsningar och grupparbete. Diskussionerna handla mycket om strategiarbete som hela idrottssverige vill jobba med i framtiden. Dagen avslutades med en fin middag i Glasklockorna i Gävle. Det var en tre-rätters middag med lite underhållning i mellan.

Söndagen fortsatte sedan med ev sammanfattning av hela helgen och de saker som vi hade kommit fram till i gruppsamtalen. På eftermiddagen var allt slut och vi tåg tåget tillbaka till Sävsjö, ungefär 6 timmar tar det att ta sig från Gävle till Sävsjö, lite drygt en söndag kväll.

Om vi ska sammanfatta helgen så är vi alla 3 överens om att det inte var riktigt som vi trodde att det skulle vara men vi har lärt och mycket och får nya idéer som vi kommer att ta med oss till ungdomsrådet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar