torsdag 13 november 2014

Grattis Ida!!

I går fyllde våran egna Ida A hela 18 år. Hon blev en stor flicka och får nu göra massor med saker som hon inte fick för 2 dagar sedan. Hon får bland annat köpa alvedon på Coop, skaffa ett IKEA family kort och hon får ta körkort (som vi håller tummarna att du fixar ).

För att fria Ida var vi ett gäng som har planerat en lite överraskning för henne och överraskad blev hon. Det har tisslats och tasslats i flera dagar men vi har lyckats hålla det hemlig för Ida. Ida trodde att Emelie, Andreas och Jag hade bakat chokladbollar till henne som hon skulle bjuda på under tidens som hon var på körskoleteori, när hon kom över till min våning för att hämta dessa fick hon ett varmt välkomnande av alla skyttegymare och vi ställde upp i sång. Jag, Joggy och Andreas hade dessutom bakat en 5 vånings tårta till Ida som lystes upp fint av tomtebloss medan alla sjöng "Ja mån hon leva".

Det var en väldigt fin tårta med tre våningar av choklad och två av vanilj och i mellan våningarna har vi apelsinmouse, hasselnötsmous och jordgubbsmous. Varje våning var seden täckt med marsipan i 5 olika färger. Tårtan blev mycket lyckad och var väldigt god, men 5 våningar är mycket och även om alla tog mycket så blev det lite över. När man fyller 18 så ska man naturligtvis få lite paket oxå,  hon fick en mobilladdare och ett Thomas Sabo armband med berlock som några av oss hade samlat ihop till.
Kvällen avslutades i soffan med födelsedags grisen och jag tror att hon var väldigt nöjd med sin dag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar