fredag 7 februari 2014

Våfflor

I går kväll hade våran första temakväll här på boendet. Temakväll är något som vi har börjat med denna terminen och går ut på att vi ska alla tillsammans + Marie göra något roligt tillsammans. Det kan vara att äta tacos, spela spel eller att ha spa. Men just denna gången blev det våfflor.

Vi samlades på ena våningen allihopa, några gjorde smet medans de andra spela Uno och vissa försökte kolla på tv. Även om vi hade 4 våffelgärn så tog sin lilla tid att grädda alla. Vi räknar med att vi gjorde ca 40 st, en hel del alltså. När man har 4 våffelgärn i, båda mikrovågsugnarna i gång och tv på kan vi konstatera att proppen går. Så efter lite omjusterande bland sladdarna gick det sedan mycket bättre att grädda dom. 

När väl våfflorna var klara var det bara att hugga in. Gott va det , det höll alla med om.  Vi hade tillsammans en väldigt trevlig och mysig kväll och alla på boendet va med, för undantag de som är hemma på APL. Vi får väl se vad vi hittar på nästa gång men jag tror det lutar mot tacos. 

Kvällen får 5 av 5 våfflor ;) 


Glutenfria våfflor

En Andreas Special

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar