tisdag 14 november 2017

Eskilstuna GP och Dubbeltest

Helgen som var så var alla gevärsskyttar i Eskilstuna på GP och dubbeltest. Vi kom upp på fredagen och då blev det den traditionella thaimaten på Spicy Hot och lite vanligt "häng" innan kvällen. 

Killarna sköt GP grunden först vid 11 medans vi tjejer sköt vid 13. Vi hade Albin i herrjuniorfinal och Isabelle och Maja B i damjuniorfinalen. 
Albin slutade 6a i sin final, Isabelle vann damjuniorfinalen och Maja blev 5a.

Dubbeltestet på söndagen började med första matchen vid 9,00 för hela truppen. Det var blandade resultat för hela bunten, vissa mer nöjda än andra. Mellan matcherna var vi ett par stycken som gick till Subway för att köpa lunch innan det var dags för nästa match vid 13,00.
Även denna matchen gav lite blandade resultat även om rätt så många hade en tuff match, vilket inte är konstigt då det var tredje matchen för helgen och man började bli rätt trött. Men Maja S lyckades ändå göra en riktigt bra match och satte nytt PERS på 412,4! Grattis!

Efter andra matchen packade vi in i bilarna och så satte vi av hemåt. Men självklart stannade vi i Mjölby på Donken för att äta ;) 

Nästa vecka åker ett par stycken gevärare till Kinna för FallingTarget SM, och pistolare till Göteborg för lite tävling. Men nästa stora tävling som vi åker på, så gott som allihopa, är LF-Open i Danmark som är första helgen i december. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar