måndag 23 oktober 2017

Oktoberträffen på Öckerö

I fredags åkte sex av pistolskyttarna till Öckerö för att skjuta fyra matcher på två dagar. Vi äldre visste att det skulle bli en tuff helg men den visade sig föra med många bra prestationer och resultat. Lördagens första match gick bra för några och lite sämre för andra.
   Emelie: 349 poäng
   Michaela: 361 poäng
   Anton Backman: 517 poäng
   Anton Löf: 520 poäng
   Mattias: 525 poäng
   Tyvärr gick det ganska dåligt för Rikard, men de andra killarna tog silver, brons och en fjärdeplats i herrjunior yngre. Michaela vann damjunior yngre och Emelie blev trea. Mattias lyckades dessutom bättra på sitt personbästa med hela 8 poäng! Därefter blev det lunch och sen var det bara att förbereda inför match nummer två. Då hade de flesta av oss vaknat till lite och sköt antingen bättre eller lika bra som första matchen.
   Emelie: 359 poäng
   Michaela: 362 poäng
   Anton Backman: 528 poäng
   Anton Löf: 537 poäng
   Mattias: 523 poäng
   Inte heller här fick Rikard riktigt till det. Michaela vann även denna matchen och Emelie blev tvåa. Bland killarna fick Löf stiga fram som etta, Backman som tvåa och Mattias blev fyra. Efter prisutdelningen bestämde vi oss för att ta färjan och bussen in till Göteborg. Det blev mest att gå runt och titta på de stängda affärerna och sen gå och äta. Uppenbarligen var där inte så himla mycket att göra på en lördagskväll, men vi hade iallafall rätt så kul ändå. Under söndagens första match var det många som sköt bra igen.
   Emelie: 365 poäng
   Michaela: 366 poäng
   Backman: 510 poäng
   Löf: 486 poäng
   Mattias: 535 poäng
   Rikard: 519 poäng
   Michaela vann för tredje gången damjunior-klassen och Emelie blev tvåa strax efter henne. Mattias (med ännu ett nytt personbästa!) blev etta, Rikard blev trea, Backman fyra och Löf femma. Även om den fjärde och sista skulle vara jobbigast, var det ändå den som producerade bäst resultat.
   Emelie: 350 poäng
   Michaela: 372 poäng
   Backman: 532 poäng
   Löf: 515 poäng
   Mattias: 535 poäng
   Rikard: 529 poäng
   Den matchen var det Backmans tur att skjuta nytt pers med 4 poäng. En hel del glada miner syntes alltså efter sista matchen. Michaela vann sin fjärde vinst för helgen och Emelie blev igen tvåa. Bland killarna vann Mattias, Backman blev tvåa, Rikard blev trea och Löf blev fyra. Sen var det bara att packa in sakerna i bussen och ge sig iväg hemåt.
På färjan till Göteborg visade sig Skyttegyms sötaste par
Mattias tog emot sitt pris från en av matcherna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar