söndag 29 oktober 2017

EYL finalen i Kroatien

För en vecka sedan nu var den sista guldfinalen för detta årets European Youth Leauge avklarad och vi hade svenskt på pallen genom gevärslaget bestående av Isabelle, Johanna Andersson och William Grydén.  De tog ett silver efter att ha förlorat i finalen mot Ungern.
Även pistollaget som bestod av Pernilla, Isac och Martin Sörensen gick det bra för. De slutade 4a efter en tuff final mot Frankrike.

Gevärslaget var i grupp med Frankrike, Norge och Italien.
Frankrike stod för första matchen där Sverige tyvärr förlorade. Men efter vinst mot både Italien och Norge stod de lika i vinster med Frankrike Då stod frågan till hur många poäng man tagit och den kampen vann Sverige med 3p vilket tog de till guldfinalen.

Pistollaget var i grupp med Polen Tjeckien och Lettland.
Polen stod för första matchen här och precis som för gevärslaget gick det inte riktigt Sveriges väg. Men även dem ryckte upp sig och vann sina kommande matcher mot Lettland och Tjeckien. Då Polen vunnit alla sina matcher la detta Sverige som tvåa i gruppen och de betydde bronsfinal.

Under helgen så blev det väldigt mycket skratt och många skott. Sen ska vi inte glömma att det var extremt varmt när man sköt så svetten rann på oss allihopa.
Vi har ätit massor av god och ibland konstig mat och efter finalen i söndags blev det till och med fyrarätters på hotellet utan att vi visste om det i förväg.
Vi gjorde även lite sightseeing på söndag eftermiddagen, vi gick och åt lite glass och tittade på stadskyrkan och så gick vi en runda längs med kanalen.

Detta YL:et har varit det mest framgångsrika som Sverige har haft än så länge, både när det gäller gevär och pistol.  Så nu hoppas vi bara att det kommer gå lika bra för de kommande skyttarna i de svenska laget.

Så nu vill vi bara säga GRATTIS till Pernilla , Isac och Isabelle!

Pernilla, Isabelle, Isac
 Johanna
Patrik, William, Martin 
 Isabelle
 Pistolarna i finalen
 Isac
 Pernilla
 Isac
 Gevärslaget efter finalen
 Isabelle
 Pistolarna mot tjeckien
 Pistollaget och frankrike
 Pistollaget i finalen
 Pistolarna
 Johanna och Pernilla
 Banketten
 Isabelle, Vegard
 Isabelle, Johanna, William
Medaljlagen gevär

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar