tisdag 21 mars 2017

SM i Luftgevär

Efter lördagens prestationer, så var det dags att ladda om och ta nya tag inför söndagens match.

Damerna började skjuta i första skjutlaget, där Angelica slutade på 404,7.
När de var klara, så tog herrarna plats på banan, för att skjuta sin grundomgång, innan sista laget med damer sköt.

I herrlaget sköt Andreas, Martin och Albin. Alla tre sköt bra och Andreas slutade på 596,9 efter en kämpig start. Martin sköt 611,4 och Albin sköt 610,9 och därmed tog dem de två sista platserna in i finalen.

I det andra damlaget så sköt Emilia, Isabella och Moa. Alla tre sköt bättre än dagen innan och Emilia låg delad etta efter grundomgången tillsammans med Michaela Arvidsson (tidigare skyttegymmare), med 415,3. Isabella sköt 0,3 poäng bättre än dagen innan och slutade på 404,6. Moa sköt också bättre och ökade med 1,6 poäng, vilket gav slutresultatet 403,3.

Finalerna drog igång efter det sista skjutlaget och först ut var herrarna. Martin slutade på en åttondeplats i den tuffa konkurrensen bland herrarna och Albin höll sig kvar till en femteplats. Guldet vanns av Marcus Madsen (tidigare skyttegymmare). Grattis!

I Damfinalen så började Emilia ganska bra, men de andra damerna var duktiga, så det var svårt att ta täten. Trots hårt motstånd, så höll Emilia nerverna i styr och  fokuset på rätt ställe, vilket gjorde att hon drog ifrån mer och mer. Hon låg tillslut som en klar ledare inför de sista finalskotten och kammade hem sitt andra Guld den här helgen! Michaela slutade på en bronsmedalj. Grattis!

Grattis Emilia till ditt andra Guld! 

Grattis Albin och Martin till finalplatserna! 

Emilia blir omkramad av sin pappa efter finalen! 

Martin i sin seniormatch. 

Leif delar ut priser till skyttarna. Albin på en femteplats. 

Finalfältet i herrar.

Albin inför seniormatchen. 

Emilia högst upp på pallen igen!

Emilia efter finalen.

Moa får pris. 

Andreas och Angelica tittar på finalerna.

Andreas i sin match. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar