torsdag 13 oktober 2016

Läger och testtävling

Förra helgen så hade vi ett läger här i Sävsjö för skyttar i åldern 01-03. Det startade redan på fredagseftermiddagen med lite information och ett bildspel och tankar om flytten till Sävsjö, som Emma och Moa ordnade samt lite skytte där efter.

På lördagen var det mycket skytte på schemat och där ingick även lite småtävlingar av olika slag, några finalen mm. Det var även fys på kvällen som Bella och Flayers höll i, som skyttarna tyckte var väldigt lyckad. Det var både styrka och kondition i tabata form som Flyers höll i, och balans och bålstyrka som Bella höll i varvat med lite teori.

På söndagen var det återigen skytte, men denna gången var det match och final som var på agendan. Och efter att detta var skjutit blev det lite mat och utvärdering innan det var dags för alla att åka hem.
Vi hoppas att alla skyttar haft en lärorik och rolig helg här och att ni kanske skulle vilja söka in till oss och bli en del av våran grupp!
Vi vill också tacka SPORTEC som sponsrade med priser till tävlingarna under lägret.

Men under helgen var det inte bara läger utan några av våra skyttar passade på att skjuta en testtävling som gick i Söraby under lördagen.  För de flesta var det den första tävlingen på säsongen så alla var nog lite halvnöjda med resultaten, men det är ju inte nu som toppresutltaten ska komma utan senare.
De skyttar som tog sig iväg dit var:

Albin        606,7
Martin      578,4
Nagge      598,3
Bella        403,2
Angelica  402,5
Isabelle    411,6
Linnea      392,7


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar