måndag 24 oktober 2016

Ettornas första tävling (Luftpistol)

   Då har den första tävlingen för pistolskyttarna för denna säsongen varit i helgen och det var Öckerö som vi besökte.
   Första  gick det generellt bra för alla, Rikard var inte jättenöjd men ändådagen sköt alla två gånger (en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen).  Första matchen gick det lite olika bra men ändå rätt hyfsat. Isac var den första som fick problem med sin bana av oss alla. Sen var det mat på en kinarestaurang som gällde och därefter en andra match. I den andra matchen var de flesta nöjda och det var ganska lyckat.
   Efter det åkte alla in till Göteborg för att hämta Emelie som kom med tåget. Vi gick och åt på McDonalds och utforskade några av Göteborgs gator tills det var dags att åka tillbaka till Öckerö. Där var det dags att gå och lägga sig för en andra dag med tävlingar.
   Dag två skulle det bli två matcher till men efter en lite miss av Jonas angående starttider blev det bara två matcher för Anton Löf, Rikard och Emelie. Under den första matchen blev det problem med banorna för Sara, Anton Löf och Emelie som alla tre fick byta banor. Den första matchen gick därför inte särskilt bra för de flesta av oss. Sen stack vi tillbaka till den kinesiska restaurangen för att ladda upp inför den andra matchen. Den gick väldigt mycket bättre för Anton Löf och Emelie och okay för Rikard.
   Sen efter prisutdelningen där alla fick någon form av pris (för det mesta skott) körde vi hem till Sävsjö igen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar