måndag 12 september 2016

JSM Kristinehamn

I helgen så har några av oss på Skyttegym varit på JSM i Kristinehamn. Vi hade totalt sex skyttar på plats, varav fyra åkte upp redan på torsdagen för att vara på plats inför fältskjutningen som sköts under fredagen.

Fredag
Linnea, Anna och Mattias P, sköt fält, och bäst placerade sig Mattias, som blev åtta. Linnea tog en silvermedalj i förbundslaget Skåne, och Anna tog ett brons i förbundslaget Värmland. Anna sköt sportskytte i 6,5 som skjuts 3*10, och där tog hon en silvermedalj, med ett resultat på 277, endast tre poäng efter ettan Daniel Wallberg.

Lördag
På lördagen så sköts korthåll och 6,5. Albin och Bella åkte upp på fredagen då de inte skulle skjuta fält. I korthåll liggande så var Anna bästa skytt av oss, på 191 poäng, men då det krävdes 192 till final, så kom hon tyvärr inte med. De andra som sköt liggande var missnöjda, och det gick inte som de hade tänkt. För Bella och Linnea gick det katastrof.

När korthållet var slut så sköt Anna och Mattias 6,5. Annas förbundslag tog ytterligare en medalj, men denna gång ett silver.

Söndag
På söndagen så var det endast ställning kvar i både korthåll och 6,5. I korthåll så sköt Anna, Albin, Thea och Mattias, och de tre förstnämnda gick till final. Anna slutade på en retlig fjärde plats, och Albin och Thea fick en 12:e respektive 14:e plats. Mattias hamnade precis utanför finalfältet på en 21:a plats. Thea fick en guldmedalj med sitt förbundslag, Skåne, och Anna fick ett silver med Värmlands lag.

Anna och Thea sköt även ställning i 6,5, där Anna tog ytterligare en fjärdeplats efter finalen. Thea gick också till final och slutade på en 13:e plats. I föreningslag så fick Anna ett silver, och Thea ett brons.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar