torsdag 18 augusti 2016

Välkomna till Skyttegym

Nu i veckan började det bli dags för att packa och börja skolan igen. De nya ettorna flyttade in på boendet och har börjat bekantat sig med alla.

Tio nya ansikten att lära sig namnen på och visa runt så de ska trivas i Sävsjö.
Ettornas första aktivitet var att ha lite gemensamma övningar bara ettor på skyttet för att få lära känna dem först.

De fick intervjua varandra och ställa olika frågor för att se vem den andra var.Jag som skriver har ännu inte riktigt lärt mig vem som är vem än, men jag vet i alla fall att de heter
Emma, Anton L, Anton B, Dennis, Isac, Marcus, Rikard, Moa, Jessica och Emelie.
Veckorna som kommer ska vi väl försöka göra en sak för att lära känna alla dessa mer och det kan nog hjälpa till så alla får ett namn och ansikte.


Tisdagen var det aktiviteter tillsammans med alla skyttegymmare. Vi åt lunch tillsammans på Milano och efter lunch spelade vi brännboll tillsammans. Första matchen avlutades med överlägsen seger till blandade laget Ett, men andra omgången då vi spelade ettorna mot resten. Där var det ettorna som tog hem segern, men med bara ett par poäng som skilde lagen åt denna gång.

Tisdagskvällen avslutades med pizzakväll på skyttet där vi satt och hade trevligt tillsammans.


Onsdagen var det dags för ettorna att gå till skolan och träffa sina nya klasser. Det hade den vanliga Kick-Off dagen med sin nya klass hela dagen och på kvällen bjöds det på fika av Anton B eftersom han fyllde år. Grattis till dig Anton och tack för god glass!

Nu är det torsdag och resten börjar också skolan. Några börjar tvåan, andra trean och några börjar om trean en andra gång med sitt fjärde år.

Inget organiserat skytte den här vecka så att alla ska kunna komma på plats när de har flyttat hemifrån och börja komma in med sin nya klass, men nästa vecka drar vi igång med träningarna lite lätt och snart åker några av oss på landslagsuppdrag och tränar till JSM som går i Kristinehamn om ett par veckor.

Det ska nog bli ett bra år det här också.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar